SU SU POKE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 845 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Su Su Poke. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 5:30 Me eten was koud te laat en niet vers. Totaal geen aanrader om hier te bestellen sonde van je geld
19 feb 2024 om 22:28 Goede bestelling snel aangekomen
19 feb 2024 om 19:00 Erg lekker en snel bezorgd!
18 feb 2024 om 22:47 Top eten en snel bezorgd, Volgende keer weer!!!
18 feb 2024 om 20:51 Het eten was top bezorgtijd was snel zeker een aanrader!
17 feb 2024 om 21:31 Heerlijk genoten! De kip was nog lekker warm en had een goeie smaak.
17 feb 2024 om 19:25 Eten vanwege ongeluk bezorger 1,5 uur later bezorgd. Eten ijskoud. Gebeld met restaurant en blijkt dat ze dezelfde bestelling alsnog bezorgd hebben in plaats van opnieuw te maken na ongeluk. Zou teruggebeld worden door manager maar niets meer gehoord
16 feb 2024 om 22:00 Wacht je bijna 2 uur op je pokebowl… is je rijst nog eens super droog en is de saus op je pokebowl vergeten. Beter ergens anders bestellen mensen!!!!
16 feb 2024 om 19:36 Pokebowl was zeer droog
14 feb 2024 om 20:57 Zit nu 2 uur te wachten en het is er nog niet....
14 feb 2024 om 19:30 De poke bowl kip was lekker. De verhouding was ok, al had er wel ietsjes meer kip in gemogen. De kip was trouwens ook lekker en mals (niet droog). Helaas was de rijst en kip wel wat afgekoeld. Komt de volgende keer wel weer goed. THX.
7 feb 2024 om 21:22 The delivery was late, but the food (and bubble tea) was great!