SU SU POKE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 926 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Su Su Poke. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2024 om 21:00 Erg lekker! Alles was vers en goed op smaak. Mijn bestelling zou nog 60 minuten duren bij het ophalen, maar de medewerker vertelde dat ze het wel tussendoor konden doen. Het was met 5 min. klaar!
18 jul 2024 om 19:38 Niet snel. Wel erg goed.
12 jul 2024 om 21:36 Eerste keer besteld en zeker van genoten! Goede portiegrootte en kwaliteit. Hier gaan wij vaker bestellen
10 jul 2024 om 19:18 Pokebowl was niet zo lekker als we gewend zijn. Jammer..
5 jul 2024 om 20:53 Het eten is heerlijk en je krijgt genoeg. Nergens anders eet ik zulke goede poke bowls! Ik heb het eten 2 uur van te voren besteld en het werd precies op de afgesproken tijd geleverd.
1 jul 2024 om 19:12 Eten is echt heerlijk, bezorging duurt lang maar het is het waard
28 jun 2024 om 20:50 Heerlijke poké bowls en hoewel ik per ongeluk gekozen had voor ‘afhalen’ werd de bestelling gewoon thuisbezorgd toen ik dat vroeg. Super service!
28 jun 2024 om 19:22 Bestel hier altijd omdat ik zeer tevreden ben over het eten ,min puntje is dat we lang moeten wachten .Maar dat is het zeker waard
16 jun 2024 om 19:50 Lekker, voldoende en vers. Heb vaker besteld en het zal zeker niet de laatste keer zijn
14 jun 2024 om 20:47 De asian kapsalon deluxe was heeeeerlijk! Echt top! Bedankt! Tot de volgende keer!
9 jun 2024 om 19:20 De poke bowl kip was heerlijk. Dat mag wel gezegd worden. Als het goed is is het goed. Het bakje zat goed vol en ik miste helemaal niets. Ik ben heel tevreden. Top! Bedankt. Fijne avond en tot de volgende keer!!! Groet. Theo.
5 jun 2024 om 20:16 Al paar x besteld ,super lekker